• Independent
  • Budget Friendly
  • Adventurous

Utleiestasjoner

Oslo bobil utleie

Sundbyvegen 3, 2032 Maura

Oslo bobil utleie

Arctic Campers Oslo holder til bare 15 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen (OSL). Vår utleiestasjon har adresse Sundbyvegen 3, 2032 Maura. Hvis du booker en camper hos oss henter vi deg på Oslo Lufthavn eller på togstasjonen Eidsvoll Verk. Vår henteservice er gratis og følger med din bobil booking. Hvis du tar en vanlig taxi fra Gardermoen til vårt kontor vil det koste deg ca. 600 kr. Når du returnerer bobilen gir vi deg skyss til togstasjonen Eidsvoll verk, som er et stopp fra Oslo Lufthavn Gardermoen. 

Hold øynene åpne for vår shuttle bil i avgangsområdet på Oslo Lufthavn:

Arctic Campers Oslo

 

Arctic Campers Oslo Telefon: +47 75 80 40 27
Sundbyvegen 3 E-Post: rental@arcticcampers.no
2032 Maura Kontaktperson: Mike
Norway Åpningstider: 08:00 - 18:00

Tromsø bobil utleie

Salarøyvegen 159

Tromsø bobil utleie

Vår utleiestasjon i Tromsø befinner seg i nærheten av Tromsø Lufthavn (TOS).  Det tar 5 minutter å kjøre og 30 minutter å gå fra flyplassen til vårt kontor i Ørneveien 9. Hvis du ønsker å hente eller levere din camper på flyplassen, havneterminalen eller på et hotell i byen er dette mulig mot en ekstra kostnad. Du kan informere oss om dette når du booker din camper. Du kan også leie bobilen i Tromsø og returnere den i Oslo, eller motsatt. 

Å komme seg til Tromsø er enkelt. Det er mange daglige flyvninger fra Oslo til Tromsø (SAS eller Norwegian). Du kan også reise til Tromsø med Hurtigruten fra Bergen eller Trondheim. 


Arctic Campers Tromsø Telefon: +47 75 80 40 27
Ørneveien 9 E-post: rental@arcticcampers.no
9015 Tromsø Kontaktperson: Simon
Norge Åpningstider: 08:00 - 18:00

Tromsø - Hente- og leveringsservice fra flyplassen

Flyplassvegen 16, 9016 Tromsø, Norway

Tromsø - Hente- og leveringsservice fra flyplassen

Vi kan levere ut din camper på flyplassen. Vi møter deg i ankomsthallen og tar deg med til bobilen, hvor vi viser deg hvordan camperen fungerer og svarer på eventuelle spørsmål. 

Hente/Leveringsservice fra Tromsø Lufthavn: 500 NOK

500 Nok Pick-up or Drop-off fee